Vietimme virkistävän koulutus- ja hyvinvointipäivän Villa Viertolassa. Henkilökunta piti erityisesti paikan ammattimaisesta, mutta välittömästä tunnelmasta.

kari

***********

Vietimme rentouttavan Tyhy-päivän Villa Viertolan hemmotteluhoidoissa. Meille räätälöitiin oma hoitopaketti ja päivä onnistui upeasti. Nämä ovat pieniä asioita, joilla on iso merkitys työtiimin yhteenhitsautumiselle ja työssä jaksamiselle. Voin suositella lämpimästi.

Petra Kärkinen, yrittäjä.

*************

Villa Viertola on paikka, jonne on joka kerta yhtä ihana tulla! Lempeä tunnelma, ilon täyteinen ilmapiiri ja toimivat tilat ovat suoneet mainion ympäristön jo monille tilaisuuksilleni ja konserteilleni, joita olemme Tuula-emännän kanssa Villa Viertolaan järjestäneet. Kiitos Tuula, toivottavasti näemme taas pian!
Lämpimin terveisin, Kirsi Ranto
********
Päiväkoti Päivänpaisteen poppoo Hämeenkoskelta kiittää rentouttavasta illasta.
Saimme nauttia Villa Viertolan herkuista ja hyvinvointihoidoista iloisen seurustelun lomassa. Kotiin poistuimme poskenpehmein käsin sekä keho ja mieli virkistyneenä.
*******
Villa Viertolan hoidoista sydämestäni kiitän,
kehun lämpimästä vastaanotosta myös mukaan liitän.
Avun saa samalla keho ja pää,
eikä ulkoinen kuorikaan huomiotta jää.
Ympäristö henkii myös lepoa ja rauhaa,
ympärillä ei melu kaupungin pauhaa.
Maija Siilimäki
**************************
Minulla on ollut ilo tehdä yhteistyötä Villa Viertolan kanssa useaan otteseen ja kokemukset ovat pelkästään positiivisia.
Lämminhenkistä ja ammattitaitoista kohtaamista, olipa kyseessä kokoustilojen käyttö, hyvinvointipalvelut tai liikekumppanuus.
Suosittelen lämpimästi.
Jarmo ’Taikuri’ Luttinentaikuri Luttinen