Oletko sinäkin etsinyt viihtyisää ja tunnelmallista paikkaa, jossa voisit ystävien, työkavereiden kanssa viettää mukavan illan? Nauttisitte erilaisista hoidoista, kuten vaikkapa jalka- tai kasvohoidoista, hieronnasta, vyöhyketerapiasta tai päähieronnasta. Yhdessäolon kruunaisi kevyt kolmen ruokalajin päivällinen. Olisi kiireetön tunnelma vanhassa ja historiallisessa talossa.

Tähän me tarjoamme nyt ratkaisun. Virkisty Villa Viertolassa– päivä sopii myös kokous- ja koulutuspäivän teemaksi.

 

Lupaan, että päivänne tullaan muistamaan jo tälläkin kattauksella. Vaan ajattelepa hetki, jos tapahtumassanne olisi mukana myös Taikuri Luttinen! Tämä virtuoosi viihdyttää teitä taikatempuillaan ja huikeilla stand up- vedoillaan. Taikuri Luttinen on loistava tunnelmanluoja ja saa teidät taatusti viihtymään.

Taikuri Luttinen

Nyt on loistava hetki varata syksyn niin TyHy-, koulutus- ja kokouspäivät! Tietenkin myös ystäväporukoiden yhteiset illat!

Soita vaikka heti Tuulalle 040 552 3091 tai meilaa tuula@villaviertola.fi , varataan teille päivä. Niin kauan kun meillä on vapaita iltoja …..

p.s. Tarvitsetteko yhteiskuljetusta? Reissuruoti on luvannut toimia kuljettajana teille. Ryhmän koko voi olla 5-30. Kysy toki tarjousta meiltä myös kuljetuksen osalta!