Goal Mapping

Goal Mapping

Tee unelmistasi totta Goal Mappingin avulla

Onko sinulla tavoitteita, joiden saavuttaminen tuntuu lähes mahdottomalta? Onko elämäsi tai työsi suunta hukassa tai tavoite jäsentymättä? Kokeile Goal Mappingia.

Goal Mapping on Brian Maynen kehittämä ainutlaatuinen menetelmä, joka sopii aitoa menestystä haluaville yksilöille, ryhmille ja yrityksille.

Goal Mapping auttaa kehittämään voimauttavia ajattelutapoja sekä voittajan asennetta. Se luo tehokkaita tapoja toimia, mistä seuraa menestystä yksilölle, tiimille ja koko yhteiskunnalle. Olipa tavoitteesi sitten oman elämäsi suunnan löytäminen, yrityksesi tuloskunnon parantaminen tai mestaruus omassa lajissasi, Goal Mapping voi olla ratkaiseva menetelmä tavoitteidesi saavuttamiseen.

Goal Mapping on koskettanut kahdenkymmenen vuoden ajan yli kolmen miljoonan ihmisen elämää.  Sitä ovat käyttäneet maailman johtavat liikeyritykset, koulut ja urheilujoukkueet, hyvinvointikouluttajat sekä MM-tason urheilijat ja lukemattomat yksityishenkilöt.

Valjasta aivot täysillä työhön ja saavuta tavoitteesi

Käytämme yleensä tavoitteiden asettamiseen vasemman aivopuoliskon loogisia toimintoja, kuten tavoitteiden listausta ja toistoa. Goal Mapping -menetelmässä hyödynnetään lisäksi oikean aivopuoliskon hahmottavia toimintoja eli visuaalisuutta ja tunteita. Tunteet vaikuttavat voimakkaasti motivaatioon ja visuaalisuus auttaa meitä oppimaan nopeasti, joten aivot kannattaa valjastaa kokonaisvaltaisesti töihin tavoitteiden saavuttamiseksi.

Näin luodaan yhteys alitajuntaan, joka ohjaa käyttäytymistämme ja valintojamme.

Goal Mapping -valmennuksessa opit asioita itsestäsi ja omien voimavarojesi hyödyntämisestä. Goal Mapping ei ole vain tavoitteiden asettamista, vaan siihen liittyy myös paljon oppia mielen toiminnasta, positiivisesta ajattelusta ja oikean asenteen luomisesta.

Goal Mapping -valmennus antaa sinulle vankat työkalut, joiden avulla pääset tavoitteisiisi helpommin. Näin voit saavuttaa tavoitteesi työelämässä ja muilla elämän osa-alueilla.

Goal Mapping toimii loistavana työkaluna myös johtamiseen ja liiketoiminnan tehostamiseen. Siksi muiden muassa Siemens, Coca-Cola ja Microsoft ovat ottaneet Goal Mappingin omaksi kehittämistyökalukseen.

Olen saanut vetää kymmeniä Goal Mapping -valmennuksia mm. Forever Living itsenäisiä jälleenmyyjiä ja pienyrityksiä kuten Suomen Aktiivibuukkaus ja Codalia Oy.

Henkilökohtaisena  valmennuksena

2,5  tuntia – 145  €, sis alv 24%

NYT LAHJAKORTTINA: 2 TUNNIN VALMENNUS VAIN 115 €

Pienryhmävalmennus: Kysy tarjousta kokoamallesi pienryhmälle!

Tuula Väänänen 040 552 3091

Certified Goal Mapping Practitioner

NLP Master Practitioner