040-552 3091 tuula@villaviertola.fi

Villa Viertola, ihmiseltä ihmiselle

Vieraanvaraisuus on elämänasenne.

Tuula

Olen Väänäsen Tuula ja Villa Viertolan ’päänainen’. Voit nähdä minut tekemässä hoitoja, vastaanottamassa asiakkaita, haravoimassa pihaa tai tekemässä lumitöitä. Moninaiset on askareet 😉

Koulutustaustoista löytyy mm. laivakokki ja hotelli-ravintolaesimies. Koska Tuula on Tuula, on ilmeistä että tässä ei ole ihan kaikki. Käy tutustumassa lisää mm. muihin hoitoihin tuula.pro

Nettiajanvaraus Tuulan hoitoihin.

Tuulan asiakkaiden kertomaa, Intialainen päähieronta:
”Pitikö mun elää näin kauan, että sain kokea jotain näin ihanaa.”
(Nainen 70v, Lahti)
”Siis ihan parasta. Ja kiitos kun sanoit, että saan olla hiljaa.”
(Mies 45v, Lahti)

Tuulan asiakkaiden kertomaa, Vyöhyketerapeuttinen kasvohieronta:
”Onks tästä pakko nousta ylös?”
(Nainen 40v, Kärkölä)

Tuulan asiakkaiden kertomaa, Virkisty Villa Viertolassa:
”Tunsin itseni tervetulleeksi ja odotetuksi.”
(Nainen 30v, Lahti)

Ota yhteyttä Tuulaan, puh. 040-552 3091

Katja

Olen Katja Rantala ja teen Villa Viertolassa hierontaa ja kuumakivihierontaa. Koulutukseltani olen fysioterapeutti, valmistunut vuonna 1999. Päätoimisena yrittäjänä olen toiminut syksystä 2013 lähtien, ja ennen sitä työskentelin 15 vuotta vanhusten parissa.

Teen jonkin verran kotikäyntejä, mutta pääasiassa toimipisteeni on Villa Viertolassa. Hieronta on mielestäni muutakin kuin pelkkää manuaalista käsittelyä. Hoidossani saat olla halutessasi aivan hiljaa ja rentoutua, mutta tarvittaessa saat minusta myös juttukaverin. Sinä päätät 😉

Katjan asiakkaiden kertomaa:
”Suosittelen lämpimästi.”
(Mies 51v, Kärkölä)
”Kyllä tässä 1,5 tuntia menee nopeammin kuin hirvipassissa.”
(Mies 60v, Kärkölä)
”Mä oikein tunnen kuinka mä paranen.”
(Nainen 66v, Hämeenkoski)

Ota yhteyttä Katjaan, puh. 040-869 7915

Olga

Olen Olga Hirvonen, jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut jalkahoitaja ja SKY-kosmetologi. Villa Viertolassa teen sekä jalka- että kasvohoitoja.

Olet tervetullut hoitaviin käsiin.

Ultraäni-kasvohoito on syväpuhdistusta ilman kipua. UÄ-kasvohoito puhdistaa ihoa ja saa ihonhuokosista epäpuhtaudet nousemaan ihon pintaan ilman epämiellyttävää kipua. Ihosi puhdistuu ja ihosi tuntuu raikkaammalta. Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta. Se saa myös hoitotuotteet imeytymän syvemmälle ihoon, jonka ansiosta ihosi saa tehokosteuttaa.
Huom! UÄ-kasvohoito ei sovi jos olet raskaana, sinulla on epilepsia, syöpä, sydämentahdistin tai kärsit kilpirauhasen liikatoiminnasta.

Jalkojenhoito on tärkeä osa hyvinvointia. Säännöllisellä jalkojen omahoidolla ja jalkojenhoitajan luona käynnillä voidaan ennaltaehkäistä jalkaongelmien syntyä ja sitä kautta mahdollistaa kivuton liikkuminen. Jos jalkaongelmat ovat ajankohtaisia, kannattaa varata aika jalkojenhoidon ammattilaiselle, joka hoitaa akuutit ongelmakohdat. Jalkojenhoidon ammattilainen hoitaa kovettumat, känsät, sarveistumat, pykimät, syylät sekä erilaiset kynsiongelmat vastaanotollaan.

Ota yhteyttä Olgaan, puh. 050-326 4361

Miia

Olen Miia Kiiski vuonna 2014 valmistunut Charles Ersdal-linjauksen vyöhyketerapeutti.

Itse olen siis reilu 10-vuotiaasta saakka käynyt epäsäännöllisen säännöllisesti vyöhyketerapiahoidossa ja aina ihmetellyt, ihaillut ja salaa jopa haaveillut, että pystyisin jalkateristä hoitamalla kertomaan ihmisille missä heillä on elimistössä häiriötiloja ja ongelmia ja antaa sen alkusysäyksen kehon itsensä parantamiseen ja tasapainottamiseen.

Salaiset haaveet toteutuivat vuosien kuluessa ja tuli mahdollisuus opiskella vyöhyketerapeutiksi työn ohella, koulun vielä ollessa Lahdessa ja siitä se idea täydentävien hoitomuotojen ammattilaiseksi lähti.

Guasha-hieronta aktivoi kehon toimintoja, kuten hermostoa, lihaksia, nestekiertoa ja iho-ja lihaskalvoja. Raaputus lisää mikroverenkiertoa jopa 400-kertaiseksi parantaen näin verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Hinta 45 € (45 minuuttia).

Charles Ersdalin vyöhyketerapia on hoitokeino jossa jalkaterien heijasteita käsittelemällä keho laitetaan töihin ja korjaamaan itse itseään eli aineenvaihdunta kiihtyy ja kehon tila tasapainottuu. Hinta 45€ (60 minuuttia).

Ota yhteyttä Miiaan, puh. 040-708 9968

Iloisiin näkemisiin!

Ota yhteyttä

1 + 3 =

Villa Viertola

Vanhatie 5, 16600 Järvelä

Puh: 040-552 3091

Tuula Väänänen

tuula(at)villaviertola.fi