Villa Viertola, ihmiseltä ihmiselle

Vieraanvaraisuus on elämänasenne.

Tuula Väänänen

Olen Villa Viertolan ”päänainen”. Voit nähdä minut tekemässä hoitoja, vastaanottamassa asiakkaita, haravoimassa pihaa tai tekemässä lumitöitä. Moninaiset on askareet!

Koulutustaustoista löytyy mm. laivakokki ja hotelli-ravintolaesimies. Koska Tuula on Tuula, on ilmeistä että tässä ei ole ihan kaikki. 

Nettiajanvaraus Tuulan hoitoihin.
Ota yhteyttä Tuulaan, puh. 040 552 3091

Katja Rantala

Teen Villa Viertolassa hierontaa ja kuumakivihierontaa. Koulutukseltani olen fysioterapeutti, valmistunut vuonna 1999. Päätoimisena yrittäjänä olen toiminut syksystä 2013 lähtien, ja ennen sitä työskentelin 15 vuotta vanhusten parissa.

Teen jonkin verran kotikäyntejä, mutta pääasiassa toimipisteeni on Villa Viertolassa. Hieronta on mielestäni muutakin kuin pelkkää manuaalista käsittelyä. Hoidossani saat olla halutessasi aivan hiljaa ja rentoutua, mutta tarvittaessa saat minusta myös juttukaverin. Sinä päätät 😉

Ota yhteyttä Katjaan, puh. 040 869 7915

Miia Kiiski

Olen vuonna 2014 valmistunut  Charles Ersdal -linjauksen vyöhyketerapeutti.

Itse olen noin 10-vuotiaasta saakka käynyt epäsäännöllisen säännöllisesti vyöhyketerapiahoidossa. Olen aina ihmetellyt, ihaillut ja salaa jopa haaveillut, että pystyisin jalkateristä hoitamalla kertomaan ihmisille, missä heillä on elimistössä häiriötiloja ja ongelmia, ja antaa sen alkusysäyksen kehon itsensä parantamiseen ja tasapainottamiseen.

Salaiset haaveet toteutuivat vuosien kuluessa ja tuli mahdollisuus opiskella vyöhyketerapeutiksi työn ohella, koulun vielä ollessa Lahdessa. Siitä se idea täydentävien hoitomuotojen ammattilaiseksi lähti.

Teen Villa Viertolassa vyöhyketerapiaa ja guasha-hierontaa

Ota yhteyttä Miiaan, puh. 040 708 9968

Siperiankissa Ronja 

Kurnauskis! Olen Villa Viertolassa asuva ihmisystävällinen ja puhelias Ronja-kissa. Tepastelen sinua vastaan ulko-ovelle ja teen lähempää tuttavuutta nuuhkimalla tai puskemalla. Ihastuessani sinuun saatan kellahtaa selälleni. Minua saa paijata! 

Iloisiin näkemisiin!

Ota yhteyttä

4 + 7 =

Villa Viertola

Vanhatie 5, 16600 Järvelä

Puh: 040 552 3091

Tuula Väänänen

tuula(at)villaviertola.fi