Energiaperusteiset hoidot

Energiaperusteisilla hoidoilla tarkoitetaan mieltä ja kehoa virkistäviä hoitoja, joissa hoidon kohde saa lisää voimavaroja energiavirtausten ohjauksella.

Hoidot sopivat kaikille rentoutushetkestä
ja lisäenergian hankkimisesta kiinnostuneille

Villa Viertolan energiaperusteisiin hoitoihin kuuluu hyvää mieltä tuovaa naurujoogaa, energiaa kanavoivaa reiki-hoitoa, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävää ThetaHealing-hoitoa sekä henkilökohtaista musiikkikanavointia Tuulan Jukeboxilla.

Lisäksi tarjoamme energialukua eli selvänäköpalveluita, energiakentän puhdistusta ja lempeää energian ohjausta enkelihoidoilla.

Energialuku

Energialuku eli selvänäköpalvelut auttavat erilaisissa elämäntilanteissa, joissa koet epävarmuutta tai kaipaat tukea päätöksenteossa. Teen energialukua lähihoitona Villa Viertolassa tai etäpalveluna sopimuksen mukaan.

 

Energiakentän puhdistus

Kun olemme terveitä ja hyvinvoivia, energiakenttämme on puhdas ja tasapainoinen. Jos näin ei ole, saattaa syynä olla energiakenttää rasittava ja tukkeuttava ulkopuolinen energia. Tämän häiritsevän energian voi aiheuttaa esimerkiksi edesmenneiden sukulaisten tai muiden ihmisten energiakenttäämme tarrautuneet sielut, mutta myös elävien ihmisten ’lähettämä’ negatiivinen tunne-energia. Kateutta, katkeruutta, vihaa.

Nämä negatiiviset tunteet voivat aiheuttaa monenlaisia fyysisiä ja henkisiä ongelmia: jatkuva väsymys, aggressiot, oudot säryt ja kiputilat, ahdistuneisuus, masennus ja ylikierroksilla käyminen.

Hoitamalla ja puhdistamalla energiakenttää vapautetaan sinne kuulumaton energia, ja näin hoidettavalla on mahdollisuus alkaa voida paremmin. Lue lisää energiakentän puhdistuksesta Parantajakoulun sivuilta.

Hinnasto:

Ensimmäinen hoitokerta sisältäen alkukartoituksen, puhdistuksen, palautesoiton sekä energiakentän tarkistuksen muutaman päivän sisällä, yhteensä 70 euroa. Seuraavat hoidot 40 euroa / kerta. (alv 24 %). Suosittelen kolmea hoitokertaa. Yksityisimmät ohjeet saat varatessasi ajan Tuulalta, puh. 040 552 3091.

 

Enkelihoidot

Enkelihoito tai enkelienergiahoito on lempeä kokemus – kuin pumpulipedillä lepäisi. Hoidossa puhdistetaan ja tasapainotetaan chakrat eli energiakeskukset, poistetaan negatiivista energiaa sekä lähetetään parantavaa rakkautta ja valoa.

Hoito vaikuttaa tasapainottavasti, puhdistavasti ja parantavasti tunne- ja mielikehoon ja sitä kautta myös fyysiseen kehoon. Enkelienergiahoito voi auttaa stressiin, ahdistukseen ja jännitykseen.

Enkelihoito voidaan tehdä niin kauko- kuin lähihoitonakin. Lähihoidot tapahtuvat hyvinvointipankki Villa Viertolassa, Järvelässä.

Hinnasto:

Hoitokerta kestää noin puoli tuntia ja maksaa 40 € (sis. alv 24%). Varaa aikasi Tuulalta, puh. 040 552 3091.

Tuulan enkelihoito auttoi rasittunutta kehoani rentoutumaan ja helpotti sen kivistyksiä. Suurimman avun huomasi väsynyt pääkoppani, joka keveni ällistyttävästi! Ajatukset hiljenivät ja jostain kumpusi unohtuneita, kauniita muistoja. Hoito hipaisi myös ”kärsivällisyysnappulaa”, eikä pienet ärsytykset saaneet hetkeen tarttumapintaa. Se oli hieno tunne! Myös terveiset edesmenneeltä rakkaalta huuhtoivat silmiä. Erittäin eheyttävä, hellä ja rentouttava hoito. Kiitos.

Ensimmäinen enkelihoitoni


Tietoja hoitojen tekijästä

Olen Tuula Väänänen, kokenut energiaperusteisten hoitojen antaja. Olen työskennellyt energiaperusteisten hoitojen parissa vuodesta 2008. Opintoni rakentuvat useista eri menetelmistä, joita ovat Reiki I ja II, Silva-menetelmä, selvänäkö- ja kanavointiopit, Katrina Bergin Parantajakoulu sekä intuition vahvistaminen Katja Frangen opissa. Lisäksi olen käynyt Anu Wyskielin Unelmien Enkelikoulun sekä Henna Salorannan Enkelirentoutusohjaajakoulutuksen. Keväällä 2018 valmistuin enkelihoitajaksi.

Ajanvaraus energiahoitoihin:

Varaa aika Tuulalta, puh. 040 552 3091.

Lataa energiavarastosi täyteen Villa Viertolassa!

Ota yhteyttä

11 + 2 =

Villa Viertola

Vanhatie 5, 16600 Järvelä

Puh: 040 552 3091

Tuula Väänänen

tuula(at)villaviertola.fi