ThetaHealing®

Mitä on ThetaHealing?

Onko sinulla vaikeuksia esimerkiksi ihmissuhteissa, rakkaudessa, työssä, terveydessä, itseluottamuksessa tai raha-asioissa? Oletko stressaantunut tai kokenut jonkin trauman? ThetaHealingin avulla voimme vaikuttaa näihin haasteisiin positiivisesti.

ThetaHealing on energiahoito, joka vaikuttaa emotionaaliseen, henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. ThetaHealingin ytimenä on rajoittavien uskomusten, kuormittavien tunteiden ja vanhojen traumojen hoitaminen. Uskomuksesi ja tunteesi luovat elämäsi olosuhteita; voimaannuttavat tunteet ja uskomukset tukevat hyvinvointiasi, kun taas rajoittavat uskomukset ja negatiiviset tunteet luovat hyvinvoinnin esteitä.

Emme useinkaan ole tietoisia kaikista niistä uskomuksista, jotka vaikuttavat haitallisesti elämäämme, sillä ne ovat painuneet syvälle mieleemme, ja toimimme niiden ohjaamina kyseenalaistamatta niitä. Rajoittavat uskomukset ovat suuressa roolissa esimerkiksi työssä, ihmissuhteissa, raha-asioissa, elämäntehtävän löytämisessä, perhe-elämässä tai fyysisessä terveydessä koetuissa haasteissa.

ThetaHealingin avulla sinua rajoittaneet uskomukset ja kokonaiset uskomusjärjestelmät on mahdollista tunnistaa ja muuttaa sellaisiksi, jotka tukevat tavoitteidesi saavuttamista ja hyvinvointiasi. ThetaHealing-hoidossa koet välittömästi positiivisia muutoksia, kun pääset eroon rajoittavista uskomuksista ja elämääsi vaikeuttaneista negatiivisista tunteista.

Mitä hoidossa tapahtuu?

Hoidon alussa etsimme yhdessä keskustellen sinua rajoittavia uskomuksia. Sinä päätät, mistä uskomuksista, ajatuksista tai rajoittavista hokemista olet valmis luopumaan. Kaikki tapahtuu sinun oman vapaan tahdon mukaan. Hoitoon on hyvä varata aikaa tunnin verran, jotta voimme rauhassa ja kiireettömästi työskennellä yhdessä kohti paranemistasi. Hoidon aikana voidaan poistaa useita rajoittavia uskomuksia.

Hinnasto:

Hoitokerta 70 euroa (sis. alv 24%) voidaan maksaa käteisellä tai kortilla.

Hoitopaikka:

Päijät-Hämeen alueella ThetaHealing®hoidot tapahtuvat Villa Viertolassa. Teen myös ns. kaukohoitoja, mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta Kärkölään Villa Viertolaan. Tällöin voimme käyttää joko Skype-yhteyttä tai puhelinta. Etähoidoissa maksu tehdään etukäteen tilisiirtona.

Ajanvaraus:

Varaa hoitoaikasi Tuulalta, puh. 040 552 3091 tai laita sähköpostia tuula@villaviertola.fi
Certified ThetaHealing® Practitioner

Kävin itse ThetaHealingissä, koska olin utelias. Minulla oli tapana hokea leikin ja vitsin varjolla eri tilanteissa: ”Vitsi, kun mua jännittää…”. Hoidossa päätin ja halusin luopua tuosta hokemasta. Sen koommin en ole hokemaa käyttänyt, enkä ole jännitystä tuntenut, olenpa sitten ollut miten haastavissa tilanteissa tahansa.

Tuula Väänänen

ThetaHealing-hoidossa koet välittömästi positiivisia muutoksia, kun pääset eroon rajoittavista uskomuksista ja elämääsi vaikeuttaneista negatiivisista tunteista.

Ota yhteyttä

9 + 9 =

Villa Viertola

Vanhatie 5, 16600 Järvelä

Puh: 040 552 3091

Tuula Väänänen

tuula(at)villaviertola.fi