Virkisty Villa Viertolassa

Tervetuloa illanviettoon ystävien tai työkavereiden kanssa. Tarjolla erilaisia hoitoja, herkullinen kolmen ruokalajin päivällinen ja kiireetön tunnelma.

Kiireetön tunnelma historiallisessa ympäristössä

Virkisty Villa Viertolassa -palvelupaketti on ihanan hemmotteleva kokonaisuus kaikille, jotka kaipaavat pientä hengähdystaukoa kiireisen arjen keskelle. Hemmottelevat hoidot ja kodikas miljöö luovat aisteja hellivän kokonaisuuden, jossa mieli ja sielu lepäävät.

Villa Viertolan hyvinvointipankki sijaitsee Kärkölän kuntakeskuksessa, Järvelässä. Villa Viertolan vanhassa pankkisalissa on taikaa, sillä siellä voit tehdä talletuksia oman terveytesi hyväksi. Lämminhenkisessä ilmapiirissä talletukset omaan hyvinvointiin hoituvat kuin luonnostaan, kun ainainen kiire ja melske rauhoittuvat.

 

Elämyksiä kaikille aisteille

Villa Viertola tarjoaa kiireetöntä yhdessäoloa ystävien, työkavereiden tai vaikka harrastusyhteisön kesken. Mieleenpainuvat hetket syntyvät seuran, miljöön ja hoitojen ainutlaatuisesta yhdistelmästä. Hyvinvoinnin ammattilaiset toteuttavat paikan päällä virkistäviä hoitoja ja antavat vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvään oloon. Kolmen ruokalajin päivällinen kruunaa yhteisen elämyksen, joka hellii mieltä ja kehoa!

Virkisty Villa Viertolassa -palvelupaketti tarjoaa:

  • mielenkiintoista historiaa henkivän miljöön vetovoimaa
  • viihtyisän kodikkaan salin – nykyaikaisella kokoustekniikalla varustettuna
  • välittömän ja elämäniloa sykkivän hyvinvointipalvelun ihmiseltä ihmiselle.

Elämyksellinen palvelukokonaisuus sopii erinomaisesti 5–20 hengen seurueelle, joka kaipaa kunnon irtiottoa arkisesta aherruksesta yhdessä rentoutuen ja hyvinvointipalveluista nauttien. Ainutlaatuisessa hyvinvointipankissa ryhmänne jokainen jäsen viihtyy varmasti.

Ikimuistoinen virkistyspäivä Villa Viertolassa sisältää:

  • kaksi tehokkaasti rentouttavaa Villa Viertolan Vartti -hoitoa
  • kausituotteista valmistetun, kevyen kolmen ruokalajin lounaan tai päivällisen
  • kahvin/teen sekä makean tarjottavan.

 

Hinnasto:

Yksityisille: 88 euroa / osallistuja (sis. alv 24 %).
Organisaatioille: 88 euroa / osallistuja (alv 0 %).

Ajanvaraus:

Varaa Tuulalta, puh. 040 552 3091.

 

Tunsin itseni tervetulleeksi ja odotetuksi.

Nainen 30 v.

Lahti

Vietimme rentouttavan Tyhy-päivän Villa Viertolan hemmotteluhoidoissa. Meille räätälöitiin oma hoitopaketti ja päivä onnistui upeasti. Nämä ovat pieniä asioita, joilla on iso merkitys työtiimin yhteen hitsautumiselle ja työssä jaksamiselle. Voin suositella lämpimästi.

Petra Kärkinen

Yrittäjä

Räätälöidyt virkistyspäivät yrityksille ja yhteisöille. Hoitopaketit, ruokailut ja viihdettä. Tätä on Virkisty Villa Viertolassa!

Ota yhteyttä

6 + 3 =

Villa Viertola

Vanhatie 5, 16600 Järvelä

Puh: 040 552 3091

Tuula Väänänen

tuula(at)villaviertola.fi