Villa Viertolan juhlatila

Viehättävä, vanha pankkisali tarjoaa kauniit puitteet juhliisi.

Viihtyisä ja toimiva juhlatila Kärkölässä

Vietä juhlat, jotka muistetaan! Villa Viertolassa juhlatilana toimii vanha pankkisali, joka on kunnostettu juhlakäyttöön perinteitä kunnioittaen. Saliin mahtuu juhlimaan kerralla noin 30 vierasta, joten voit järjestää siellä syntymäpäivät, yhdistysten merkkipäivät, yritysten virkistyspäivät tai vaikka intiimit häät. Voit varata juhlatilan lisäksi ihanat hemmotteluhoidot samasta rakennuksesta. Juhlista tulee entistä ainutlaatuisemmat, kun yhdistät niihin koko kehon hyvinvointia edistäviä hoitoja.

 

 

 

Monen tunnelman juhlasali

 

Villa Viertolan juhlasalin sisustus taipuu moneen tapahtumaan sopivaksi, sillä tekstiileissä ja somisteissa on tarjolla vaihtuvia väriteemoja. Saliin tehtiin täydellinen tyylimuutos kesällä 2018. Nyt Kärkölässä on juhlatila, jonne on helppo tulla viihtymään!

 

Merkkipäivien, virkistyspäivien, pikkujoulujen, polttareiden ja harrastekerhojen teemajuhlien lisäksi vanha pankkisali soveltuu arvokkaiden ja kauniiden muistotilaisuuksien järjestämiseen.

 

Juhlatila sopii hyvin myös yritysten ja järjestöjen kokous- ja koulutuspaikaksi, sillä salissa on kaikki tarvittava kokoustekniikka, langaton nettiyhteys ja tilaa yhdessä ideoinnille.

 

 

 

Lähiruokaa ja makuelämyksiä

 

Koska hyvä ruoka on tärkeä osa juhlien ja muiden kokoontumisten onnistumista, olemme koonneet ruokalistamme erityisen huolellisesti. Yhteistyö pitopalveluyrittäjä Tuula Jakolan kanssa tuo tilaisuuksiin makuhermoja hiveleviä elämyksiä ja laadukasta lähiruokaa. Menuvaihtoehdoista löytyy valinnanvaraa joka makuun. Huomioimme myös erityisruokavaliot.

 

 

 

Pitopalvelu

 

Juhlien järjestäminen Villa Viertolassa on nyt entistä helpompaa! Pitopalvelu toimittaa meille etukäteen tilatut menut toiveidesi mukaisesti. Voit tilata meiltä juhliin tarjoiluapua (yksi työntekijä) 45 e/tunti.

 

1.6.2020 uudistimme tarjoiluitamme. Listalta voi valita haluansa salaatit, keitot ja pääruoat. Hinta syntyy näin per ruokailija. Tutustu lisää täältä myös muihin varausehtoihin.

 

Kokoustarjoiluihin sisältyy suolainen tai makea piirakka ja kahvi tai tee hintaan 15 e/henkilö.

 

Lataa kaikki menuvaihtoehdot pdf-dokumenttina. 

 

 

 

Tilaa juhlatarjoilut:

 

Tuula Väänänen, puh. 040 552 3091

 

 

 

Juhlasalin tilavuokrat

 

Puoli päivää eli 6 tuntia 150 € (sis. alv)
Koko päivä eli 12 tuntia 290 € (sis. alv)

 

Tilavuokra on veloitukseton ottaessanne tarjoilut kauttamme. Halutessanne voitte tuoda omat tarjottavat ja alkoholijuomat. Varaa juhlatila Salin vuokraus -sivulta.

 

Lisätiedot:

 

Tuula Väänänen, puh. 040 552 3091.

 

Villa Viertola on paikka, jonne on joka kerta yhtä ihana tulla! Lempeä tunnelma, ilon täyteinen ilmapiiri ja toimivat tilat ovat suoneet mainion ympäristön jo monille tilaisuuksilleni ja konserteilleni, joita olemme Tuula-emännän kanssa Villa Viertolaan järjestäneet. Kiitos Tuula, toivottavasti näemme taas pian!

Kirsi Ranto

Tila on aivan ihana ja siksi haluan vuokrata sen uudelleen.

Asiakaspalaute

Ristiäiset, muistotilaisuudet sekä pienet ja intiimit häät onnistuvat juhlatilassamme.

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar
- Vapaa
 
- Varattu
 
- Alustava
captcha

Ota yhteyttä

5 + 14 =

Villa Viertola

Vanhatie 5, 16600 Järvelä

Puh: 040 552 3091

Tuula Väänänen

tuula(at)villaviertola.fi