Majoitu mukavasti Kärkölässä

Nyt voit rentoutua rauhassa erilaisissa hoidoissamme, sillä hoitojen jälkeen majoitus onnistuu samassa rakennuksessa. Vuokraa huone Villa Viertolasta ja vietä meillä vaikka trendikäs staycation-miniloma. Tuletpa sitten läheltä tai kaukaa, voit räätälöidä käyntisi juuri sellaiseksi, kuin haluat. Viihtyisät ja rauhalliset  huoneet sopii hyvin neljälle majoittujalle, mutta yöpymismahdollisuus onnistuu myös kuudelle hengelle.

Vuokraa huone yhdeksi tai useammaksi yöksi:

Airbnb:n varauskalenterista tai
Booking.comin varauskalenterista

Herää rentoutuneena ja nauti Villa Viertolan ihana aamiainen, joka sisältää paljon luomutuotteita ja on samalla gluteeniton ja laktoositon. Valikoimassa on kahvia, teetä, chia-vanukasta, mysliä, jugurttia, kasviksia, hedelmiä, kananmunia ja gluteenittomia juustosämpylöitä. 

Haluatko majoituksestasi todellisen elämyksen? Villa Viertolan Vintage-sauna lämpiää tilauksesta, ja voit nauttia puukiukaan löylyistä enimmillään neljän hengen porukalla. Löylyhuoneen yhteydessä on suihkutila.

 

Meille on helppo tulla

Erinomaiset kulkuyhteydet tekevät juhlista vaivattoman kokonaisuuden niin järjestäjille kuin juhlavieraille.

Villa Viertola sijaitsee Kärkölän kuntakeskuksessa Järvelässä, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Lahdesta, Lammilta, Mäntsälästä, Hämeenkoskelta ja Orimattilasta tai tunnin päässä Helsingistä. Myös junayhteydet Lahdesta ja Riihimäeltä tuovat kävijät helposti perille vain varttitunnissa.

Tällä hetkellä talon yläkerrassa asuu Villa Viertolaa emännöivä Tuula Väänänen ja hänen poikansa. Tuula oli jo pidempään etsinyt vanhaa kiinteistöä, johon luoda kodin ja yrityksen kokonaisuus. Villa Viertolan valikoitui ostokohteeksi keväällä 2010, ja Tuulan mielessä alkoi hahmottua ajatus siitä, miten ränsistyneestä rakennuksesta saisi luotua yhteistyötilan eri hyvinvointipalvelujen ammattilaisille. Villa Viertolassa asustaa myös ihmisystävällinen siperiankissa Ronja. 

 

Lisätiedot:

Tuula Väänänen, puh. 040 552 3091.

Idyllinen Villa Viertola sijaitsee Kärkölän kuntakeskuksessa Järvelässä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Ota yhteyttä

14 + 15 =

Villa Viertola

Vanhatie 5, 16600 Järvelä

Puh: 040 552 3091

Tuula Väänänen

tuula(at)villaviertola.fi