040-552 3091 tuula@villaviertola.fi

Villa Viertolan intialainen päähieronta

Kiehtovasta nimestään huolimatta länsimaiseen elämäntapaan sopiva, yksinkertainen ja rauhoittava hieronta.

Intialainen päähieronta

”Leijaileeko pääni hartioideni yläpuolella? on ensimmäinen ajatus hoidon loputtua. Intialainen päähieronta on puolituntinen matka pois tästä maailmasta – pois omista arkisista ajatuksista. Hieroja käsittelee kevyesti hartiat ja olkavarret, siirtyy sitten niskaa pitkin päähän, kasvoihin ja korviin. Tuntuu siltä kuin pää kelluisi ilmassa. Hierojan hengitys rytmittää hierontaa ja saa vaipumaan entistä syvempään transsiin. Lopuksi hieroja laskee kätensä hartioilleni, jolloin tiedän havahtua takaisin tähän maailmaan. Täydellisen rentoutumisen varmistivat vielä käsiin sujautetut lämpöiset parafiinikäsineet.” Intialainen päähieronta on kiehtovasta nimestään huolimatta länsimaiseen elämäntapaan sopivaa, yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa, joka laukaisee stressiä ja helpottaa sen aiheuttamia oireita. Mahdollisia vaikutuksia ovat rentoutunut olo, kirkastuneet ajatukset, pääsäryn hellittäminen tai toistumisen vähentyminen, unen laadun paraneminen, luovuuden lisääntyminen, migreenin oireiden tai kestojen väheneminen, verenkierron lisääntyminen jne Hoito ei sovi, jos
  • on aivoverenkiertoon tai pään alueen verenkiertoon liittyviä häiriöitä tai sairauksia
  • kärsii epilepsiasta
  • lääkäri ei suosittele perinteistäkään hierontaa.
Varaukset: Tuula Väänänen 040 552 3091 tai nettiajanvarauksen kautta tästä linkistä Hoitoaika 25 min – 32 € (sis.alv 24%) Kolmen hoidon sarja yht. 85 € (sis. alv 24%) Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan hoidon hinta kokonaisuudessaan.

Hyvinvoinnin talletuskirja

Vähintään kaksi hoitoa Katjalta, Miialta ja Tuulalta, yhteensä kahdeksan hoitoa, ja saat kolme Villa Viertolan Vitosta (arvo 15 €). Talletuskirja voimassa vuoden ensimmäisestä merkinnästä. ( päivitetty 12.1.19)

”Siis ihan parasta. Ja kiitos kun sanoit, että saan olla hiljaa”

Ota yhteyttä

10 + 5 =

Villa Viertola

Vanhatie 5, 16600 Järvelä

Puh: 040-552 3091

Tuula Väänänen

tuula(at)villaviertola.fi