Villa Viertolan juhlatila

Viehättävä, vanha pankkisali tarjoaa kauniit puitteet juhliisi.

Viihtyisä ja toimiva juhlatila Kärkölässä

Villa Viertolan viehättävä sali tarjoaa kauniit puitteet juhliisi. Vanhaan pankkisaliin on kokoonnuttu juhlimaan sukujen uusia tulokkaita ristiäisissä sekä jättämään hyvästejä hautajaisissa. Myös pienet ja intiimit häät onnistuvat juhlatilassa, johon sopii noin 30 juhlijaa.

Alun perin Kansallis-Osake-Pankin konttoriksi rakennettu Villa Viertola on remontoitu vanhaa varjellen. Pääset järjestämään juhlasi nykyaikaisen toimivassa tilassa, jossa on kuitenkin alkuperäinen vanhan talon henki.

Asiakkaanamme saat valita itsellesi sopivan catering-palvelun tai halutessasi voit huolehtia tarjoiluista itse. Yksityistilaisuuksissa voit vapaasti tarjoilla tuomiasi alkoholijuomia. Salin keittiösaareke antaa mahdollisuuden tarjoiluiden valmistamiseen isollekin osallistujajoukolle.

Tilavuokra alkaen 25 € / tunti (sis.alv 24%).

Villa Viertola sijaitsee Järvelässä, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Lahdesta, Mäntsälästä ja Orimattilasta. Myös Lahti ja Riihimäki ovat helpon ja nopean junamatkan päässä.

 Ota yhteyttä ja kysy lisää! Luodaan yhdessä juhlat juuri sinun tarpeisiisi.

Villa Viertola on paikka, jonne on joka kerta yhtä ihana tulla! Lempeä tunnelma, ilon täyteinen ilmapiiri ja toimivat tilat ovat suoneet mainion ympäristön jo monille tilaisuuksilleni ja konserteilleni, joita olemme Tuula-emännän kanssa Villa Viertolaan järjestäneet. Kiitos Tuula, toivottavasti näemme taas pian!

Kirsi Ranto

Ristiäiset, muistotilaisuudet sekä pienet ja intiimit häät onnistuvat juhlatilassa.

”Tila on aivan ihana ja siksi haluan vuokrata sen uudelleen.”

Ota yhteyttä

2 + 9 =

Villa Viertola

Vanhatie 5, 16600 Järvelä

Puh: 040-552 3091

Aimas Oy / Tuula Hyyryläinen

tuula.hyyrylainen(at)villaviertola.fi