Villa Viertolan kokous- ja koulutustilat

Nykyaikaiseen käyttöön päivitetty vanha pankkisali palvelee kokous- ja koulutustilana.

Viihtyisä vanha pankkisali palvelee kokous- ja koulutustilana

Mitä jos järjestäisit seuraavan kokouksesi tai koulutuksesi arvokkaan viehättävässä ja nykyaikaisen toimivassa Villa Viertolassa?

Tyylikäs ja viihtyisä vanha pankkisali palvelee sinua kokous- ja koulutustilana. Nykyaikaiseen käyttöön päivitetty tila luo arvokkaat puitteet monenlaisille kokouksille ja koulutuksille. Tila soveltuu noin 30 vieraan tilaisuuksiin.

Kahvitukset kokousten ja koulutusten lomassa onnistuvat helposti keittiösaarekkeen ansiosta. Voit tuoda omat tarjoilut mukanasi, mutta autamme toki mielellämme kahvitusten ja esillepanon kanssa – kysy rohkeasti lisää!

Voit vuokrata kokouksen ajaksi meiltä videotykin (10 €), ja käytettävissäsi on myös fläppitaulu. WLAN-yhteys on luonnollisesti kaikkien vieraidemme käytettävissä.

Villa Viertola sijaitsee Järvelässä, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Lahdesta, Mäntsälästä ja Orimattilasta. Myös Lahti ja Riihimäki ovat helpon ja nopean junamatkan päässä.

Tilavuokra alkaen 25 € / tunti. (sis. alv)

Kokoustarjoilut:

Kahvi/tee ja suolainen tai makea kahvileipä……..5 euroa/henkilö. (sis.alv)

Myös muita tarjoiluvaihtoehtoja löytyy. Ota yhteyttä, räätälöidään teille sopivat tarjoilut.

Varaukset:

Tuula Hyyryläinen 040 552 3091

Villa Viertolan hoidoista sydämestäni kiitän, kehun lämpimästä vastaanotosta myös mukaan liitän. Avun saa samalla keho ja pää,eikä ulkoinen kuorikaan huomiotta jää. Ympäristö henkii myös lepoa ja rauhaa, ympärillä ei melu kaupungin pauhaa.

Maija Siilimäki

Myös yrityksille moneen tilanteeseen taipuva koulutustila!

”Vietimme virkistävän koulutus- ja hyvinvointipäivän Villa Viertolassa. Henkilökunta piti erityisesti paikan ammattimaisesta, mutta välittömästä tunnelmasta.”

Ota yhteyttä

12 + 12 =

Villa Viertola

Vanhatie 5, 16600 Järvelä

Puh: 040-552 3091

Aimas Oy / Tuula Hyyryläinen

tuula.hyyrylainen(at)villaviertola.fi